Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
amijon

Reggel :)

Botos Edina · 5 hónapja
Reggel 5:30 zörög az ebresztő minden este naivan abba vagyok,hogy sikerül is felkelni és mindenkit lenyűgöző Divát csinalni magamból (tegnap este is igy volt).
Ma már majdnem sikerült is megittam a kis vizemet gondoltam akkor keszülök ..Egyszercsak mintha kiabált volna az ágyam:"Dina bujj ide csak egy kicsit" még ellenálltam picit de az a rohadt tükör és beleneztem :) Este vizes hajjal aludtam el és hát na hajamismilyen..Ebből ma már nem lesz Díva. Vissza is feküdtem természetesen pont semmit nem aludtam ..Megindult a reggeli szokasos ébredezési folyamat ebresztő átállit és a többi. 
Pár emberrel megosztottam ,hogy elkezdtem az irkálást pedig nincs is se kalpom se pálma leveles bikinim és még kerteszem se.
Nem vagyok egy huu de magas önbizalommal rendelkező nő személy nem vártam túl pozitív vissza jelzesésekt hát tévedtem.. :)
Kicsit másképp indultam el reggel kezdtem úgy érezni valami elindult..Szóval dics fényben éreztem magam.Most is mosolygok a buszon pedig a hajamis ..na hagyjuk.
Lebegek mert elkezdtem igen én Botos Edina írok valamit..Ezt egykori magyar tanárom Marika néni tudná fogná a tupirozott haját. .
Igen még mindig azon vagyok kiakadva ,hogy mindezt ugy teszem más is olvassa..
Na ha ezt 18-20 éve kezdtem volna tollal biztos senki nem olvassa el akkor sem ha akarja mert az a kéz írás :) Orvosnak kellett volna mennem tudtam..
Meg hogyan is tettem volna nyilvánossá. .aa meg van palack posta bedobtam volna a közeli kanalisba.. :)
Ülök a buszon úgy ráz hogyha vesekövem lenne már nem lenne..:) Telefont úgy szoritom lassan eltörik. De ha kirepülne akkor szegény néni nyakaba landolna..Még azt hinné megtamadtam vagy ajándék a telefon. 
Azert elképzeltem így hirtelen magamban ha mindezt most tollal tenném... Lenne belőle cifra EKG kép. .
Jár az agyam nézem az embereket.. Na nem kell félni ők is engem..Vegyes a felhozatal van de mosoly csak rajtam meg egy cuki pici fiun ő még élvezi a buszozast(majd kinövi)
Napok óta azt éreztem utalom az embereket de ma valamiert nem. .Ma mindenkivel tennék valamit amitől legalabb egy picit nevetne..Tudom már el kell vagodjak a buszon a kanyarba..Nem jó már nem lesz kanyar..na meg ha ugy esek hogyan dolgozzak?? Mert ugye azt is kellene...
Na et a projekt még nincs elfelejtve Mindenki mosolyogjon..Kérdéseket nem teszek fel mert ugy is az lesz a válasz majd ha lesz valamim...És ugye meg kerteszre sem tellik nem meg mindenkinek megvenni ami boldoggá teszi.Boldogsagot meg majd egyszercsak megfogalmazom nekem mi is.. ;)
Lassan célba érek de szivem szerint tennék még par kört pedig annyira nem szoktam ám élvezni ezr a rázos buszozast fél zombi embereket megvető tekinteteket..De na csak mosolygok csak ugy mert jó.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Botos Edina
Dina vagyok.. Vannak tapasztalataim érzéseim amiket csak úgy leírnék valahova..